Author Topic: installation prob. hellgatemovie_000.dat  (Read 2175 times)

arabanak

  • Nameless
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
installation prob. hellgatemovie_000.dat
« on: Jan 31, 2011; 02:59 AM »
the installation problem area is locked. So what do I do? I have the disk, computer crashed. trying to reinstall, it keeps looking for hellgatemovie_000.dat, its a 1.2 G file I have 18G available. actually what it is looking for is hellgate_movies000.dat. then it says "verify that the file exists and you can access it". I have verified it exists, not sure how I am supposed to access it. I tried and get the windows jargon for what do you want to use to open this file etc.

Kite

  • Developer
  • Eldest
  • ****
  • Posts: 1095
  • Karma: 3
Re: installation prob. hellgatemovie_000.dat
« Reply #1 on: Jan 31, 2011; 11:32 AM »
Sounds like your DVD might be damaged/scratched... Did you try to copy the contents of your DVD to your hard-drive and install the game from there?
~ Recettear ~
Capitalism, ho!

arabanak

  • Nameless
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: installation prob. hellgatemovie_000.dat
« Reply #2 on: Jan 31, 2011; 04:06 PM »
will give that a try. thanks

arabanak

  • Nameless
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: installation prob. hellgatemovie_000.dat
« Reply #3 on: Jan 31, 2011; 05:25 PM »
I get an O/I error when it gets to that file. I cleaned the disk and am trying again. I think what I will do is try copying just that file (if I get the same error) otherwise Im not sure what to do or where to go to get that file. EA no longer has HGL at their site.

Thank you for your help

arabanak

  • Nameless
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: installation prob. hellgatemovie_000.dat
« Reply #4 on: Jan 31, 2011; 10:45 PM »
what a goat rope. its finally installed, BUT I can only access the multiplayer, the single player will not launch.(not much good without servers) im logged in as admin, but does not seem to help. will try and reinstall.  what a waste of a day, been at this since yesterday. any suggestions? Ive also downloaded and installed the v1.2 single player update.

Kite

  • Developer
  • Eldest
  • ****
  • Posts: 1095
  • Karma: 3
Re: installation prob. hellgatemovie_000.dat
« Reply #5 on: Feb 01, 2011; 02:47 AM »
Do you get any error messages or what do you mean by "single player will not launch"? You click the button but nothing happens?
~ Recettear ~
Capitalism, ho!

arabanak

  • Nameless
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: installation prob. hellgatemovie_000.dat
« Reply #6 on: Feb 01, 2011; 08:44 AM »
exactly, nothing would happen when I clicked the single player button. I would get the windows hour glass briefly, I would check the task manager and nothing. I have since reinstalled and all seems to be working. What was going on I don't know.

I can't believe that the "critics" pan'd HGL. From what I'm seeing about WOW I think the games have to pay to have the "critics" like their product. Kind of like payola (if you were around then, I was).

Again, thanks for all your help. I'll be visiting often, looking forward to news.

Kite

  • Developer
  • Eldest
  • ****
  • Posts: 1095
  • Karma: 3
Re: installation prob. hellgatemovie_000.dat
« Reply #7 on: Feb 01, 2011; 11:50 AM »
Glad to see you got it working after all that trouble :)
Have fun!
~ Recettear ~
Capitalism, ho!